O altă carte din seria despre care am vorbit, de la editura For You (autor, o cunoscută clarvăzătoare, Carmen Harra). Şi aceasta, o carte americană, în care lucrurile sunt voit simplificate, pentru a părea accesibile – puţin cam „uşoară” pentru gustul meu. Totuşi Legile Universale (şi încă vreo câteva lucruri din carte) mi-au plăcut. Am selectat câteva din cele 21 pe care le enumeră autoarea şi le citez ca atare:

2. Legea Înţelepciunii: Înţelepciunea este a şti ce ai puterea să schimbi şi ce nu. Este a folosi suferinţa ta ca pe o cale de a învăţa despre tine însuţi. Vei experimenta mai puţină durere în viaţă şi îţi vei preveni şi rezolva problemele mai uşor.

4. Legea Energiei Vibraţionale: Suntem cu toţii energie care este în continuă mişcare iar spiritul, care trăieşte în noi ca energie, nu moare niciodată. Nimic în univers nu e fix, totul e în continuă transformare. (Aici sunt două legi de fapt) .

7. Legea Abundenţei: Universul a fost creat astfel încât fiecare să aibă tot ce are nevoie (…) Abundenţa nu înseamnă numai „a avea lucruri”, înseamnă a avea bucurie şi fericire şi a ajunge să ne cunoaştem pe noi înşine şi să ne trăim viaţa.

11. Legea Manifestării: Tot ceea ce gândeşti se manifestă în realitate. (…) Felul în care gândim creează realitatea noastră. Gândurile se transformă în fapte, iar faptele devin ceea ce suntem. (Cuvintele atrag realul…)

14. Legea Acceptării: Orice lucru căruia îi opui rezistenţă te face să suferi. Să opui rezistenţă înseamnă frică; acceptarea este armonie. Nu încerca să schimbi ceea ce nu poţi. Căci, adesea, la ce te opui, aceea devii.

17. Legea Atracţiei: Ceea ce eşti, aceea vei atrage câtre tine. Dacă eşti negativ, vei atrage negativitate. Dacă te temi de ceva, acel ceva va apare în viaţa ta. Calea de atrage binele este să fii bun. Calea de a atrage iubire, este să fii iubire.

Reclame