Citesc o carte despre care nu am apucat încă să îmi fac o părere, „Energia tahionică” de G. Cousens şi D. Wagner. Însă începutul îmi place teribil, pentru că m-a făcut să reordonez mental nişte întâmplări recente. De data aceasta, mai bine citez decât interpretez:

În drumul spre perfecţiune,”urmăm o spirală ascendentă continuă a ordinii; apoi, prin haos, ajungem iarăşi la un nivel superior al ordinii, şi iarăşi, prin haos sau boală, atingem niveluri şi mai înalte. (…) Cu toţii trecem prin aşa ceva, indiferent dacă suntem sau nu conştienţi de acest lucru. Fiecare nou nivel al ordinii este un nou nivel de sănătate. Acest nou nivel al ordinii se poate manifesta ca sănătate fizică, emoţională, mentală, spirituală sau socială. Poate să existe orice combinaţie – sau pot exista toate. Haosul devine un proces perturbator, doar atunci când ne blocăm şi nu răzbatem până la un nivel superior.”

Aţi experimentat vreodată un asemenea proces? Aţi simţit vreodată că urmaţi o asemenea spirală? Aţi avut perioade de dezordine inexplicabilă în viaţă, după care lucrurile s-au aşezat în mod miraculos? Dacă da, care este soluţia pentru a evita blocarea în haos?

Reclame