În literatura „paranormală” (care, spre uimirea generală, a început să intre în domeniul „normalului” în ultima vreme) se precizează că transferul energetic se realizează predominant în postura faţă-în-faţă (deci este nevoie de contact în mediul real pentru – de exemplu – terapia şi vindecarea cuiva).  Realitatea demonstrează însă că transferul energetic se realizează prin comunicare, oricare ar fi mijloacele folosite. Numai că transferul are un efect cu atât mai vizibil cu cât concentraţia de vibraţii este mai mare (de aceea într-adevăr comunicarea faţă în faţă este cea mai eficientă). Comunicarea prin telefon se situează pe locul doi ca eficienţă, pentru că vocea conţine tot vibraţii care se transmit şi schimbul energetic se realizează totuşi (de aceea este posibilă şi terapia prin telefon).

Comunicarea electronică pare din acest punct de vedere cea mai văduvită, pentru că ea se realizează numai prin transmitere de sensuri (vibraţia cuvintelor este singura care acţionează, individul se depersonalizează). Aceasta este şi explicaţia pentru care multe relaţii din spaţiul virtual se rup în spaţiul real: lipseau informaţii esenţiale din vibraţia fiinţei respective, informaţii care în comunicarea virtuală sunt completate „din imaginaţie”  şi nu coincid cu informaţiile reale.

În consecinţă, între două persoane legate printr-un anumit pattern de transfer energetic, acesta se poate produce pe mai multe căi, cu intensitate diferită…cei care nu pot să se vadă faţă în faţă vor face transferul energetic prin telefon, iar cei care nu pot să vorbească nici măcar la telefon (din cauza distanţei sau a diferenţelor de fus orar, de obicei) vor face transferul pe cale electronică, prin intermediul cuvintelor.

Două persoane vor comunica şi în consecinţă vor avea o relaţie (indiferent de ce natură) potrivit nevoilor lor energetice. Din acest punct de vedere, atragem în viaţa noastră trei categorii de oameni: cei care au nevoie de noi,  cei de care avem nevoie, şi cei cu care rezonăm (tipul de vibraţie este asemănător). Ponderea celor trei categorii va exprima şi nivelul la care am ajuns („staţia” de evoluţie).

Reclame